Op de markt is er altijd wat te doen!

19 mei 2019 speelt Club Fa, ondersteund door Club Mi, de musical: Op de markt is er altijd wat te doen!

Kzing bestaat het komende schooljaar 5 jaar. Meester Evan is dan al 5 jaar professioneel theatermaker en juf Ellis 15 jaar. Dit vieren we door 19 mei 2019 een van de eerste musicals opnieuw op de planken te brengen: “Op de markt is er altijd wat te doen!” Deze vrolijke musical is nog steeds helemaal actueel. 

Het verhaal speelt zich af op de Dappermarkt, waar allerlei verschillende personages elkaar ontmoeten: marktkooplieden, toeristen, mensen die werken in de horeca, vrouwen en mannen, skaters, deftige en minder deftige dames en heren, zwendelaars, agenten, mensen uit Volendam en uit Marokko…..  noem maar op. Precies zoals het in het echte leven is. 

Hoewel er echt een Dappermarkt bestaat, is deze naam toch vooral symbolisch bedoeld: een plek om dapper te worden en dingen te leren.

Op deze markt staan al jaren kooplieden met een verschillende culturele achtergrond vreedzaam en vriendschappelijk naast elkaar. Tot er op enig moment een diefstal wordt gepleegd: het flesje lefwater van Ahmed Antiek wordt gestolen. Plotseling steken oude vooroordelen en jaloezie de kop op. Hoe loopt dat af?

Zin om ook lid te worden van Kzing? Kijk voor meer info op de pagina van Club Fa,  of op de pagina van Club Mi. Kom een keer gratis meedoen om te kijken of het wat voor je is, Stuur dan een berichtje naar info@kzing.nl

 

 

 

 

Gespeelde voorstellingen:
  • 15 juli 2018: “Vissen”(over een vis met ADHD, die uit de kom schiet.) 
  • 1 juli 2018: “Snap Face” (over de leuke en minder leuke kanten van internet gebruik.)
  • 22 december 2017: “De Winterweerwar” (Over het milieu)
  • 18 juni 2017: “Ster! (Over in de pas of uit de maat lopen en je eigen weg vinden.) 
  • December 2016: De Winterkzingalong
  • 12 juni 2016: “Volgens Azalea…” (Een musical over meelopers en zichzelf-blijvers.)
  • 14 juni 2015″Naar Toen en naar Verweggistan.” (over het ontdekken van Kaap Hoorn.)
  • December 2014: de Kzingmaarmeealsjekangrotekidsonstagerevue!” (een afscheid van Kids on stage en het begin van Kzing)