Nieuwe info over Spoekie en zijn vrienden

Club La is de oudste groep van Kzing. De leerlingen vormen in feite een gezelschap.

Ze hebben zelf veel inbreng in de voorstellingen waar zij aan werken.De leerlingen hebben zich in oktober 2021 succesvol gepresenteerd met een heftige musical: “Voice over.” Als je daar meer over wil weten, kijk dan onderaan deze pagina.

Nu zijn zij van start gegaan met een nieuw project: Spoekies. Spoekies is een pension voor dolende verdoolden. Het wordt geleid door het sympathieke spook Spoekie.

De leerlingen gaan een voorstelling en educatieve lesfilmpjes maken voor kinderen van groep 3 tot en met groep 6. Dit keer is de thematiek vrolijk en sprankelend griezelig… maar niet té.

We hebben nu al ontzettend veel plezier samen, tijdens het bedenk- en maakproces! Iedereen is druk bezig met het vormgeven van het eigen personage. We zijn druk bezig met het verhaal en de liedjes, de choreografieën, het artwork,, de grime en natuurlijk de kostuums.

De leerlingen stellen zich al voor tijdens het Kzingalockdown-wintergala!

Dit keer werden we met een bijdrage verrast van Feestwinkel 365, waar wij een bestelling gedaan hebben. Dank daarvoor. Dat kunnen wij in deze Corona tijden heel goed gebruiken!

Club La is een hecht team, dat al behoorlijk op elkaar ingespeeld is. De leerlingen hebben veel speelervaring. Daarom is dit de enige groep van Kzing, waar niet iedereen zomaar kan instromen. Maar neem evengoed gerust contact met ons op als je denkt dat jij in deze groep past. We kijken dan samen of jij bij Club La past, of dat je elders misschien een plek voor je is bij Kzing. Je mag altijd een gratis proefles bij ons volgen.

We leggen dan ook uit hoe het zit met de betalingen in deze groep.

Voorafgaand aan de voorstellingen zijn er een aantal verplichte repetities op locatie (wijkcentrum de Huesmolen.) Het is voor jou/uw kind van belang om hierbij aanwezig te zijn. Anders mis je/ mist uw kind de laatste belangrijke info. Je/uw kind kent het de speelsituatie niet en voelt zich onzeker op het podium. De afwezigheid van spelers is ook heel hinderlijk voor hun medespelers. Schoolverplichtingen en ziekte zijn de enige uitzonderingen die wij hierop maken. Een theatergroep is ook een team. Vandaar deze strenge regeling.

De leerlingen van Club La hebben zich in oktober 2021 succesvol gepresenteerd in de voorstelling “Voice over”. Zij hadden samen met de docenten een eigen thema uitgewerkt. Zij hebben een prequel gemaakt voor de voorstelling “Scherven”. Het centrale thema was: Waarom gaan er zoveel zelfbeelden stuk?. Dit leidde tot het verhaal “Voice over.”

Neem contact op