Meedoen aan de wintershow!

Beste kids en ouders van kids van Club Mi, Club Fa en Club So,

Alle kinderen van Kzing mogen meedoen aan de Wintershow. Daarvoor hoeven zij niets extra’s te betalen. Ze moeten alleen beschikbaar zijn op 14 en 15 december.

Deze show heeft het karakter van een gezellig samenzijn, waarbij veel winterliedjes van Kzing voorbij komen. Gezellig samen zingen, dus. Een geweldig begin van de feestperiode. De rollen in het verhaal worden gespeeld door de jongeren van Club La. Het verhaal is een eerbetoon aan de mensen die in de zorg werken, maar ook aan de mensen die gebruik maken van de zorg.

Zouden jullie ons een mailtje willen sturen als je/uw kind niet meedoet aan de Wintershow op 15 december in Wijkcentrum De Huesmolen?

De voorstelling begint op 15 december om 16.00 uur en duurt tot  18.00 uur. Je/Uw kind moet daarvoor op 14 december waarschijnlijk ook repeteren in Wijkcentrum de Huesmolen. Daarover volgt nog meer informatie op deze pagina, op Facebook, bij de Nieuwsberichten op www.kzing.nl  en onder het kopje “Let op!”  Het zal gaan om een paar uurtjes, waarschijnlijk in de middag.

Kaartjes voor de wintershow kosten in de voorverkoop € 7,50 (dat betekent: besteld en betaald voor 10 december) Aan de zaal kosten de kaarten €10,00

Dit is inclusief een niet-alcoholisch drankje.