Informatiebrief Club So

Hoorn 12 augustus 2020

 

Lieve leerlingen, ouders en begeleiders van Club So,

Hoe gaat het met jullie? Hopelijk hebben jullie veel plezier gehad in de vakantie en voelen jullie je uitgerust genoeg om weer aan de gang te gaan. Sorry dat we jullie zo laat informeren over de activiteiten van Kzing, maar we hadden eerder nog niet alle info. De persoon bij Netwerk die hier over gaat, was pas vanaf vandaag van vakantie terug.

Het plan was eigenlijk om aanstaande donderdag 20 augustus te beginnen met alle groepen van Kzing. Vandaag hoorden we dat Kzing  pas vanaf 3 september in het Wijkcentrum ingeroosterd staat. Dit kwam doordat het voor de grote vakantie de regel bij Netwerk was dat er tot 1 september niet gezongen mocht worden in de Wijkcentra. Kooractiviteiten werden toen om die reden weggehaald uit de planning. De aanvangsdatum van de activiteiten van Kzing verschuift daardoor naar donderdag 3 september.

Hoe jammer dat enerzijds ook is, het biedt Netwerk wél de tijd en mogelijkheid om nog wat meer onderzoek te doen naar het ventilatiesysteem. Zij zijn hierover al in overleg met de gemeente. We hopen dat u er begrip voor heeft dat we bij Kzing tot de voorzichtige groep horen en aan dit soort zaken aandacht besteden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze leerlingen, hun ouders,  vrijwilligers en onszelf. Door de lange tijd die Evan nodig heeft om te revalideren van Corona (inmiddels al bijna 5 maanden),  zijn we erg geschrokken.  Evan kan voorlopig ook nog geen musicallessen geven. Hij start parttime met een paar lesdagen op de basisschool waar hij werkt en bouwt hopelijk van daaruit zijn activiteiten uit. Niet voor iedereen is Covid een simpel griepje.

Bij Club So gaan we weer aan de gang met Scherven. Waarschijnlijk wel in kleinere groepjes en met een aantal minuten ventilatie tussen de groepjes door. Binnenkort volgt een mail met meer info over de tijdelijke groepsindeling. Als Covid echt op zijn retour is, voegen we de groepen uiteraard weer samen.

De leerlingen hebben nog een aantal lessen tegoed. Als het lesgeld voor Scherven betaald is, is dat gedeelte uiteraard rond.

Het plan is om begin december te starten met een nieuw project. Hierover zullen we u te zijner tijd informeren.

Wij wensen alle leerlingen een goede start van het schooljaar toe en hebben zin in de eerste les in september. Tot dan !

 

Vriendelijke groet van Ellis, mede namens Evan en de rest van het team