Hoe werkt onze informatieverstrekking?

Beste ouders en leerlingen

Informatie staat op de site
Wij delen al onze informatie via onze site. Wij raden u daarom aan om regelmatig te kijken onder de knop “Nieuws van de dag onder het kopje “Let op!”  

Bij noodwaarschuwingen (code rood bij slecht weer, etc.) geven we op die plek ook aan of de les doorgaat of niet.

Herinneringen via Facebook
We gebruiken Facebook als herinneringsmedium, dus dat is voor u een extra mogelijkheid om het laatste nieuws te volgen. Dit is voor ons de kortste weg om snel met veel mensen te communiceren. U kunt ons ook bereiken via Facebook, door ons een Messengerbericht te sturen. We reageren zo snel mogelijk. Dat is niet altijd op hetzelfde moment dat u ons het bericht stuurt, want soms staan wij dan voor de groep of geven elders les.

U kunt ons contacten via de mail of via Facebookberichten
U mag ons ook altijd mailen met een vraag of met een ziekmelding. Ons mailadres is: info@kzing.nl. We antwoorden zo snel mogelijk.

App-groep, een initiatief van de leerlingen van Club So en Club La zelf
De leerlingen van Club So en Club La hebben zelf een app-groep aangemaakt. Wij zijn hier niet bij betrokken. We maken ook geen deel uit van deze groepen.

De ervaring tot nu toe leert dat leerlingen er verstandig mee omgaan. Ze posten er alleen relevante info op. Ze helpen elkaar met het zich herinneren van afspraken en checken soms zelf waarom iemand er niet is. Het is aan uzelf of u er mee instemt dat uw kind deel uitmaakt van deze app-groepen. Het is niet verplicht en ook niet per se noodzakelijk om aan de nieuwsberichten te komen.