Extra repetities Club Mi en Club Fa (Spring)

Informatie over de extra repetities voor Club Mi  en Club Fa voor de voorstelling "Spring" 

Club Mi treedt 17 maart om 16.15 op in de Huesmolen. De kinderen spelen dan de musical "Spring".  De kinderen van Club Fa zingen 3 of 4 liedjes in het voorprogramma. Na deze musical bent u natuurlijk helemaal in de stemming voor de lente! 🙂

Vanaf vrijdag 15 maart vinden de repetities plaats in Wijkcentrum Huesmolen. Na de voorstelling is er één week tussenvakantie. Daarna repeteren we weer in de Kersenboogerd.

 

De kinderen van Club Fa

  • De kids van Club Fa zingen zondag 17 maart een paar liedjes uit "Op de markt is er altijd wat te doen!" in het voorprogramma. Zij hoeven dus niet bij elke repetitie aanwezig te zijn.
  • Wij verwachten hen op zondag 17 maart om 11.15 uur in Wijkcentrum de Huesmolen. Ze mogen dan natuurlijk blijven. Na hun optreden is er een plekje voor hen in de zaal, waar ze naar de jongere kids kunnen kijken.
  • Aan het einde doen ze weer mee met de Kzingalong song!
  • Waarschijnlijk zijn we rond 17.30 uur klaar. (Met jonge kids is het soms moeilijk te voorspellen hoe snel zij een voorstelling spelen. 🙂 )
  • Wij blijven in de Huesmolen tot alle kinderen zijn opgehaald. Zou u uw kind wel op het hart willen drukken dat het binnen op u wacht en dat het ons een hand geeft bij het weggaan?

De kinderen van Club Mi

15 maart: vrijdag 

15.45- 18.15 oefenen in de Huesmolen. De plekken voor de liedjes worden gezet en dansen gerepeteerd.
  • Iedereen neemt vast het schoeisel mee waarin hij/zij optreedt (Gympen, graag, want slippers, laarzen of sandalen zijn niet geschikt om te dansen.)
  • Iedereen trekt iets leuks aan voor het optreden in de kinderdisco.
Wij zijn om 18.15 klaar.

Dan blijven de kids bij ons. Wij zorgen voor een patatje, een appel, komkommer en wat te drinken. Als uw kind liever iets anders eet, zou u hem of haar dat dan mee willen geven? We eten samen.

Om 19.00 uur begint de kinderdisco.
De kinderen treden op 19.15 op.
Rond 19.30 zijn ze daarmee klaar. Ze moeten dan eerst afzenderen.
Kinderen die worden opgehaald, worden naar hun ouders gebracht. De andere kinderen mogen naar de kinderdisco. Die duurt tot 20.30 uur. Wij blijven in de Huesmolen aanwezig. We zitten in de hal. Er is met de kinderen afgesproken dat zij ons een hand geven als ze naar huis gaan. Zo weten wij zeker dat elk kind met de eigen ouder meegaat. 🙂 

 

16 maart: zaterdag

10.00- 11.00: repeteren van stuk voor de pauze

11.00-11.15:   pauze

11.15-12.30    repeteren van het stuk voor de pauze

12.30- 13.00:  lunch

13.15- 14.15:    repeteren van het stuk na de pauze

14.15- 14.45:  pauze

14.45- 16.00:  repeteren van het stuk na de pauze

De meeste kinderen kunnen om 16.15 worden opgehaald. Als uw kind nog moet blijven voor de techniek, laten wij u dit weten.

De betaalde kaartjes mogen worden meegenomen. Kaarten die niet zijn meegenomen, liggen klaar bij de kassa.

 

17 maart: zondag

 

De kinderen van Club Fa trekken een blauwe spijkerbrok, of blauw spijkerrokje met een legging aan. Ze dragen de Kzing-shirts. Graag gympen als schoeisel. 
De kinderen van Club Mi trekken de kleding aan waarin hij of zij gaat optreden. Dat betekent: leuke kleding, waarin uw kind zich fijn voelt en sneakers.  De kids spelen in deze voorstelling kinderen van hun eigen leeftijd, die lekker buiten spelen. Wij denken dat ze die kleding vast in hun eigen kast kunnen vinden. 😉  

10.45:  Kinderen van Club Mi, moeten aanwezig zijn. (Zorg dat je al iets gegeten hebt)

11.15:  Ook de kinderen van Club Fa moeten aanwezig zijn (Zorg dat je al iets gegeten hebt) Doorloop voor de pauze

12.30  pauze, waarin de kinderen wat kunnen eten en drinken

13.00:   Doorloop na de pauze

14.30:  Grime en rust

15.30   Deur gaat open

15.45:  Aanvang voorstelling

17.30: Verwachte eindtijd