De laatste zoomles

Lieve kids en ouders,

 

Vanavond is de laatste zoomles van Kzing van dit rare schooljaar. Het is fijn dat we veel van de kids dan toch even spreken, al is het medium een beetje krakkemikkig.
 
Hoewel wij veel materiaal op de Kzingflix-site hebben gezet en toch een aantal gezellige zoom momenten hebben gehad, haalt dit het allemaal natuurlijk niet bij de normale, gezellige, levendige theaterlessen. We missen het om samen met jullie te lachen en gek te doen. We missen de spanning van de shows. We missen jullie aanwezigheid! 
 
We hebben dan ook afgesproken dat wij die lessen gaan geven in het nieuwe schooljaar; dus niemand hoeft lessen en voorstellingen te missen.
 
Normaal gesproken, zouden we nog doorgaan, omdat de voorstelling van Bizzy Bobo bizz.. op de planken zou worden gebracht. Corona heeft daar helaas een streep door gezet.
 
Meester Evan heeft volgens de artsen Covid gehad en hij heeft nog steeds heel veel last van de nasleep. Hoewel hij astma heeft, heeft hij normaal een goede conditie. Maar nu is hij nog doodmoe, hoest hij nog steeds, is hij behoorlijk afgevallen.. Wij weten dus dat het een griep is om rekening mee te houden.
 
We gaan ervan uit dat we in het nieuwe schooljaar de live lessen kunnen hervatten, al moeten we wel oplossingen vinden als het verplicht is voor de oudere kids om 1 1/2 meter afstand te houden.
 
Laten we met elkaar duimen dat we tegen die tijd ook weer samen mogen zingen. Op dit moment mag dat namelijk nog niet. Het wordt sterk afgeraden door de overheid en het RIVM en het mag (zelfs tot 1 september) helemaal niet in de wijkcentra.
 
Eigenlijk kunnen we pas meer besluiten en jullie meer laten weten als we in juli weten hoe het er dan voor staat.
 
We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie geduld en vragen om erop te vertrouwen dat we samen manieren gaan vinden om ervoor te zorgen dat de leerlingen zich toch met hun werk kunnen presenteren, want dat wij doorgaan dat is vanzelfsprekend!
 
We wensen jullie een super fijne vakantie toe!  Rust goed uit en kom na de zomervakantie weer fit en gezond naar onze lessen!
 
Liefs van Evan en Ellis