Bizzy Bobo bizz….

Poster bizzy bobo bizzzZondag 21 juni om 16.15 uur brengen de kids van Club Fa de musical Bizzy Bobo Bizzz op de planken, in Wijkcentrum De Huesmolen. Kaartverkoop is gestart.

Bobo is de directeur van Bizzy Bobo Bizzz. Hij maakt televisie, geeft kranten en tijdschriften uit en is online heel actief. Altijd is hij bezig met zijn mediabedrijf. Hij wil de allergrootste van de hele wereld worden. Er komen zelfs Japanse nieuwsmagnaten naar zijn bedrijf kijken en er wordt gefluisterd dat Bobo dit jaar misschien zelfs de "big boss van het jaar" verkiezing gaat winnen.

Hoewel zijn personeelsleden hem een aardige man vinden, beginnen ze de laatste tijd wel een beetje chagrijnig te worden, want Bobo laat hen veel te hard werken. Bovendien hebben ze medelijden met Bobo's trouwe secretaresse Dolly, die verliefd is op haar baas. Bobo heeft dat, door al zijn drukke gedoe, absoluut niet in de gaten.

Zijn personeel bedenkt een plan: ze zullen Bobo bedwelmen, ontvoeren en naar een speciaal eiland brengen. Op dat eiland leven acteurs, die de rol van piraten spelen. Mensen kunnen daar een soort piratenvakantie houden en op die manier lekker ontspannen.

Zal Bobo op deze plek weer leren relaxen, weer zijn eigen aardige zelf worden en in de gaten krijgen dat Dolly echt van hem houdt?

Volgend schooljaar meedoen?  Kom een gratis les kijken of Kzing iets voor je is!