Muziektheater maken bij Club Kzing

Hou je van zingen, dansen en acteren?  
Je bent van harte welkom om een gratis les mee te doen in één van onze musicalgroepen!  Stuur dan een mailtje naar: info@kzing.nl Bij Kzing leer je jezelf te presenteren. Regelmatig sta je in een musical of show op een theaterpodium, versterkt, mooi gegrimeerd, vaak in kostuum en in prachtig licht. Alle kids presenteren zich op een podium. Wie wil, speelt een rol. Er wordt rekening gehouden met wat je durft, wil en kan. Je laat samen met je vrienden zien en horen wat je geleerd hebt.

Het materiaal wordt speciaal geschreven en gecomponeerd voor de groepen en sluit aan bij wat er leeft in de wereld.

De sfeer in de groepen is heel gezellig. Er worden vaak vriendschappen voor het leven gesloten en leerlingen uit de verschillende leeftijdsgroepen voelen zich bij elkaar betrokken. Ze mogen ook gratis naar de voorstellingen van de andere groepen komen kijken en helpen vaak mee.

Leeftijdsgroepen
Er zijn bij Club Kzing  verschillende leeftijdsgroepen voor kids en jongeren tussen de (ongeveer) 6  en (ongeveer) 15 jaar. De indelingen zijn nooit star. Ieder schooljaar kijken we naar de meest geschikte samenstelling van de groepen. Leeftijd speelt hierbij wel een rol, maar ook spelervaring telt mee en ook in welke groep je beste Kzing-vrienden zitten. Er wordt overlegd waar je je het beste thuis voelt.  Je hoeft geen auditie te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer over de Backstagegroepen. 
Lijkt het je leuk om te helpen aan de achterkant van het theater? Doe dan mee met één van de backstagegroepen, die ons, onder leiding van een volwassene, met van alles helpen. Je kunt meedoen met: Club Techniek, Club Decor, Club Hand- en span en Club Grime. Dit kost  niets. Je hebt er meteen een heel gezellige vriendengroep bij.

 

 

Meedoen?
Een keer een les meedoen om te kijken of het iets voor je is? Uitproberen of je het leuk vindt om bij Backstage te komen helpen?  Stuur een mailtje naar: info@kzing.nl  Iedereen is van harte welkom bij Kzing!

Hoera 1Volgens Azalea 3