Materiaal en lessen op maat

Kzing 
Ellis heeft meer dan 16 jeugdmusicals op haar naam staan, die meestal een maatschappij betrokken thema hebben. Daarnaast vindt zij het leuk om materiaal op maat te maken voor bepaalde (les)situaties. Heeft u behoefte aan een speciaal lied, gedicht of aan een mini-musical? Wil u een eigen schoollied? Of heeft u zelf een leuk idee waarbij u graag de hulp van het team van Kzing zou willen?

Neem dan gerust contact met ons op! info@kzing.nl

 

Kzing op basisscholen
Kzing is sinds 2015 ook werkzaam op basisscholen, in reguliere lessen en in keuzecursussen. Ook hiervoor wordt methodisch materiaal op maat gemaakt.

Wat in de lessen wordt aangeboden, kunnen de leerkrachten op de website club.kzing terugvinden. Zo kunnen leerkrachten het geleerde ook in de klas oefenen. Interesse? Mail ons! info@kzing.nl

 

Workshops
Een jonge leerkracht, die bij Kzing al jaren muziek-, dans- en dramalessen geeft, komt graag een leuke workshop of les op maat verzorgen op uw school.

We moeten hier wel eerlijk bij zeggen dat dit vooral mogelijk is binnen de regio West-Friesland. Misschien iets om aan te denken wanneer er een project is op uw school?

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.  info@kzing.nl

Keyboardles op basisscholen
In samenwerking met een basisschool in Hoorn, heeft Kzing een methode ontwikkeld waarbij het keyboard in bovenbouwklassen kan worden ingezet. De methode staat  ook op de website club.kzing.nl, waar scholen zich op kunnen abonneren.

Geïnteresseerde leerlingen kunnen aan het einde van het jaar al heel wat leuke liedjes spelen en de overgang naar de muzieklessen op de middelbare school verloopt soepel. Vraag gerust om info: info@kzing.nl

 

Thematisch lied-, dans en drama-materiaal
Kzing heeft veel thematisch liedmateriaal aan de hand waarvan leuke dramalessen, danslessen of thematische lessen gegeven kunnen worden.

Denk aan een les over vrede en vrijheid in Nederland, over de ontdekking van Kaap Hoorn,  over pesten, over blij zijn met jezelf, over de seizoenen, over Sinterklaas, etc. Het meeste materiaal is speciaal geschreven en gecomponeerd voor kinderen en jongeren en in de praktijk getoetst.

We denken graag mee
Maar er is meer! Luistertips, dansmuziek, tien minutenlesjes... En als u nog iets anders zoekt, horen wij dat graag. We vinden het altijd leuk om met u mee te denken. Neem gerust contact met ons op. info@kzing.nl