Kzing op basisscholen

 

Kzing op basisscholen.
Kzing is sinds 2015 ook werkzaam op basisscholen. Wij verwijzen u voor meer informatie hierover graag naar onze andere website:

Club Kzing.

Hier vindt u methodische lessen, tips en materiaal voor muziek, drama en dans. Behoefte aan een speciaal lied, gedicht, mini-musical, workshop of thematisch materiaal?

Zoek contact met ons! Info@kzing.nl

Keyboardmethode voor basisscholen
In samenwerking met een basisschool in Hoorn, heeft Kzing een methode ontwikkeld waarbij het keyboard kan worden ingezet, zowel in de bovenbouw als in de onderbouw..

Geïnteresseerde leerlingen kunnen aan het einde van het jaar al heel wat leuke liedjes spelen en de overgang naar de muzieklessen op de middelbare school verloopt soepel.

 

Thematisch lied- en drama-materiaal
Ellis heeft zo'n 20 jeugdmusicals op haar naam staan. Kzing heeft mede daardoor veel thematisch liedmateriaal aan de hand waarvan leuke dramalessen, danslessen of thematische lessen gegeven kunnen worden. Het materiaal is speciaal geschreven en gecomponeerd voor kinderen en jongeren.

Denk aan een les over vrede en vrijheid in Nederland, over de ontdekking van Kaap Hoorn,  over pesten, over blij zijn met jezelf, over de seizoenen, over Sinterklaas, etc.

 

Kzing denkt graag mee
Heeft u zelf een leuk idee waarbij u graag de hulp van het team van Kzing zou willen? Neem dan gerust contact met ons op! info@kzing.nl

 

Het onderstaande lied mag u op uw school of thuis gebruiken, maar niet kopiëren verspreiden of embedden.
Copyright Ellis Castenmiller info@kzing.nl