Voorstellingen en kaartverkoop

Revue13 oktober 2019 om 16.00 uur speelt Club So de musical "Revue, revue, revue!"

Een musical over een theatergezelschap in Hoorn in de jaren 20 van de vorige eeuw.

De voorverkoop duurde tot 9 oktober. U kunt nog wel kaartjes aan de zaal kopen. Er is nog voldoende plaats. Heeft u vragen? Stuur ons een mail: info@kzing.nl

De regels van de voorverkoop:

In de voorverkoop dient u van te voren het geld over te maken naar NL 32 INGB 0004 1955 67 ten name van: Stichting Acting4kids, de stichting die onze voorstellingen faciliteert.

Geef in uw mail alstublieft aan om hoeveel betaalde kaarten het gaat en op welke naam de kaarten worden besteld. Kinderen die lid zijn van Kzing hoeven niet te betalen, maar u moet wel even aangeven dat zij komen.

Wij geven u een klein voorproefje. Hier zong een gedeelte van Club So een liedje tijdens een voorprogramma van een andere groep leerlingen; uiteraard nog niet in de eigen kostuums en in het juiste decor. Toch krijgt u vast zin om te komen kijken. Bestel uw kaarten! Vooraf bestelde en betaalde kaarten kosten €11,00 De prijs is iets hoger dan voorgaande jaren omdat de Huesmolen heeft aangegeven dat er een consumptie in de kaartprijs moet zitten. Voor deze €11,00 krijgt u dus ook een kopje koffie of thee of een glaasje fris. Er wordt geen alcohol geserveerd.

Kaarten die aan de zaal gekocht worden, kosten €12,50. De prijs is iets hoger om te stimuleren dat het geld van de kaartverkoop zoveel mogelijk direct terechtkomt op de rekening van Stichting Acting4kids, die onze voorstellingen faciliteert. Als u besluit om toch een kaartje aan de zaal te kopen, zou u dan u zoveel mogelijk gepast geld mee willen nemen, in verband met het wisselgeld?

De distributie van vooraf bestelde kaarten verloopt via het team van Kzing en kunnen na afloop van de vrijdagrepetitie in de Huesmolen opgehaald of meegenomen kunnen worden. Mocht u vooraf bestelde en reeds betaalde kaarten dan niet kunnen ophalen, liggen ze bij de kassa voor u klaar op de dag van de uitvoering

15 december 2019 om 16.00 uur in Wijkcentrum de Huesmolen spelen kinderen en jongeren uit verschillende groepen de wintershow "Hoezo feest?"

U kunt al kaarten bestellen via info@kzing.nl  Kaartjes voor deze familieshow kosten €7,50

U dient dan van te voren het geld over te maken naar NL 32 INGB 0004 1955 67 ten name van: Stichting Acting4kids, de stichting die onze voorstellingen faciliteert.

Geef in uw mail alstublieft aan om hoeveel betaalde kaarten het gaat en op welke naam de kaarten worden besteld.

Kinderen die lid zijn van Kzing hoeven niet te betalen, maar u moet wel even aangeven dat zij komen.