Voorstellingen en kaartverkoop

poster tag20 oktober 2018 speelt Club So de musical "Tag", een musical die gaat over ongeziene kinderen en een maatschappij die de ogen sluit. 

U kunt tot vrijdag kaarten reserveren via info@kzing.nl 

U dient dan van te voren het geld over te maken naar NL 32 INGB 0004 1955 67 ten name van: Stichting Acting4kids, de stichting die onze voorstellingen faciliteert. Geef in uw mail alstublieft aan om hoeveel betaalde kaarten het gaat en op welke naam de kaarten worden besteld.

 

 

Vooraf bestelde en betaalde kaarten kosten €10.00. De prijs is iets hoger dan voorgaande jaren omdat de Huesmolen heeft aangegeven dat er een consumptie in de kaartprijs moet zitten. Voor deze €10,00 krijgt u dus ook een kopje koffie of thee of een glaasje limonade.

Kaarten die aan de zaal gekocht worden, kosten €11,00. De prijs is iets hoger om te stimuleren dat het geld van de kaartverkoop zoveel mogelijk direct terechtkomt op de rekening van Stichting Acting4kids, die onze voorstellingen faciliteert. Zou u zoveel mogelijk gepast geld mee willen nemen, in verband met het wisselgeld?

De distributie van vooraf bestelde kaarten verloopt via het team van Kzing en kunnen na afloop van de vrijdagrepetitie  in de Huesmolen opgehaald of meegenomen kunnen worden. Mocht u vooraf bestelde en reeds betaalde kaarten dan niet kunnen ophalen, liggen ze bij de kassa voor u klaar op de dag van de uitvoering

17 maart 2019 speelt Club Mi de musical "Spring", een musical die gaat over lekker buiten spelen in de lente. 

 

19 mei 2019 speelt Club Fa de musical "Op de markt is er altijd wat te doen!"