Onze visie: leven is spelen!

Bij Kzing willen we mensen stimuleren om zichzelf op een positieve en speelse manier te ontwikkelen en zich te laten zien. Iedereen kan de vaardigheden en het lef ontwikkelen om zichzelf te presenteren. Iedereen hoort erbij! Dat is de visie van waaruit wij werken.

Daarom auditeren wij niet en is iedereen welkom in onze groepen. We sturen in onze musicalgroepen actief op betrokkenheid bij elkaar en bij de wereld. De kinderen uit verschillende groepen mogen gratis naar elkaars voorstellingen komen kijken. Veel kids uit de oudere groepen helpen ook als vrijwilliger bij jongere groepen.

Kzing zoekt aansluiting bij wat er leeft in de wereld en bij de belangstellingwereld van de leerlingen.  Veel van het lesmateriaal waarmee gewerkt wordt, wordt speciaal geschreven en gecomponeerd en gaat over eigentijdse thema's: internetgebruik, pesten, jezelf blijven, armoede, rouwverwerking, middelbare schoolkeuze, het milieu etc.

Onze visie vind je in elk aspect van ons werk terug:

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt van alles leren over muziek, dans en drama door te luisteren, te kijken, na te doen of te experimenteren. Dit kan in de thuisomgeving, op school, in het theater en overal waar je dat zelf wil.

Je hebt het recht je eigen medium, je eigen leeromgeving en je eigen podium te kiezen. Iedereen kan spelenderwijs zijn of haar talenten ontdekken, ook jij! Wij zouden het leuk vinden als Kzing daarin iets voor jou zou mogen betekenen.

Wij vinden dat iedereen daarvoor de kans moet krijgen.  De lessen bij Kzing zijn daarom laagdrempelig en betaalbaar. Ook aanvaarden wij de sport- en cultuurstrippen van de Gemeente Hoorn en werken wij samen met Stichting Leergeld.

Bij Kzing is iedereen welkom, ook mensen met een (lichte) beperking. Voor onze musicalgroepen hoef je niet te auditeren en iedereen krijgt een rol. Er heerst een gezellige sfeer. Dat is ook zo in onze backstagegroepen: Club Grime, Club Techniek, Club Decor, Club Kostuum en Club Hand- en span.

Bij Kzing hoort iedereen erbij en helpen we elkaar. Kom gewoon een gratis les meedoen of zoek contact met ons, via de mail info@kzing.nl. 

We vinden het altijd leuk om samen met jullie te kijken of we iets voor jullie kunnen betekenen en we hopen dat onze visie en werkwijze jullie aanspreekt. Mail ons gerust! info@kzing.nl

Hartelijke groet van het team van Kzing!


 

Zelfpresentatie en pesten