Club Mi

Club MiKom je meedoen? Meer info? Info@kzing.nl 

Wij zijn van start gegaan met een nieuwe Club Mi. We oefenen op zaterdagmorgen 9.00 tot 10.00 uur. Op dit moment (totdat de groep weer wat groter is, dan verhuizen we naar Jenaplanschool De Tandem) oefenen we op de Rietzanger 28.

Kinderen van 4, 5 en 6  jaar zijn van harte welkom! 

In de lessen zullen we aandacht besteden aan zingen en dansen. Ook zullen we kleine acteerspelletjes doen.

De leerlingen presenteren zich 15 december met een aantal liedjes en dansjes in de wintershow "Hoezo feest?", waaraan ook oudere kinderen meedoen. De grote kersthits van Kzing komen allemaal voorbij, dus het wordt een gezellig karaoke-feest! 

Kosten voor 10 lessen, inclusief het meedoen aan de voorstelling en één vrijkaartje: €90,– Uw kind mag een gratis proefles meedoen, om te kijken of Kzing iets voor hem of haar is. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Als uw kind tussendoor instroomt, brengen we de gevolgde lessen (€9,-- per les) in rekening, plus €10,-- voor presentjes/kostuums etc. U kunt het lesbedrag overmaken op rekeningnummer: NL76 ABNA 0522 0191 45 t.n.v. E.P. Castenmiller. Zou u dit, in verband met de administratie, willen doen onder vermelding van de naam van uw kind?

broer en zusU kunt bij ons betalen met de strippen van de  Sport- en cultuurstrippenkaart van de Gemeente Hoorn.
Interesse? Stuur een mail naar: info@kzing.nl 

Bij Kzing is er een groot gevoel van betrokkenheid van de leerlingen bij elkaar. Uw kind mag dan ook altijd gratis komen kijken naar de voorstellingen van de andere groepen.  Ouders betalen wel voor de toegangskaarten.

De week voor de voorstelling is er een  verplichte repetitie op locatie (wijkcentrum de Huesmolen.) Het is voor uw kind van belang om hierbij aanwezig te zijn. Anders mist uw kind de laatste belangrijke info, kent het de speelsituatie niet en voelt het zich onzeker op het podium.

Schoolverplichtingen en ziekte zijn de enige uitzonderingen die wij hierop maken.

Wanneer er genoeg belangstelling is, vervolgen we de lessen van Club Mi in januari.  Wederom 10 lessen voor €90,00 Dan werken we toe naar een optreden in het voorjaar.

Gespeelde voorstellingen:

  • 17 maart 2019: "Spring", een voorstelling over een meisje dat niet van bewegen houdt en nooit buiten wil spelen
  • 15 juli: "Vissen"(over een vis met ADHD, die uit de kom schiet.) 
  • 22 december 2017: "De Winterweerwar" (Over het milieu)
  • 18 juni 2017: "Ster! (Over in de pas of uit de maat lopen en je eigen weg vinden.) 
  • December 2016: De Winterkzingalong
  • 12 juni 2016: "Volgens Azalea..." (Een musical over meelopers en zichzelf-blijvers.)
  • 14 juni 2015"Naar Toen en naar Verweggistan." (over het ontdekken van Kaap Hoorn.)
  • December 2014: de Kzingmaarmeealsjekangrotekidsonstagerevue!" (een afscheid van Kids on stage en het begin van Kzing) Een foto van de kids van Club do en Club Mi