Beeldgalerij van “Op de markt is er altijd wat te doen!” Club Fa, 19 mei 2019

Op deze pagina ziet u een filmpje van een samenvatting van de voorstelling "Op de markt is er altijd wat te doen!", gespeeld door Club Fa, op 19 mei 2019.  Ook ziet u thumbnails van de prachtige foto's die Erwin Leetink heeft gemaakt van deze voorstelling. Als u op de bestanden klikt, worden ze groter.

Helemaal onderaan vinden ook de kids van Club So, die het voorprogramma verzorgden, afbeeldingen van hun optreden. Daarnaast krijgt u ook een indruk van de grime.

U mag deze foto's gratis downloaden, maar uitsluitend voor eigen gebruik. Als u grotere bestanden wil gebruiken, kunt u op de link klikken en Erwin via Facebook bereiken.

Zou u zorgvuldig willen zijn en de foto's van andere kinderen niet apart online willen delen. Dit in verband met de privacy-wetgeving, waar wij ons aan moeten houden. U kunt natuurlijk wel verwijzen naar onze website. Daar mogen deze foto's gepost worden, volgens afspraak.

Een compilatie

 

Programma voor de pauze


 

Programma na de pauze

 

Voorprogramma van Club So


 

De grime bij deze show

Club So ontvangt een nieuw inschrijfformulier

Lieve ouders van kids van Club So,
 
Een oplettende ouder wees ons erop dat we per ongeluk een contract hebben uitgedeeld, met een verkeerde regel tekst.
 
Dit contract was een bewerking van een contract voor oudere leerlingen, die zelf hun lesgeld betaalden. Daarom staat er: u mag gratis naar de andere voorstellingen. Die regel is aan mijn aandacht ontsnapt.
 
Deze regeling geldt alleen voor de leerlingen en uiteraard niet voor ouders van leerlingen. Anders zouden wij de zaalhuur en andere kosten niet kunnen betalen. 😉
 
 
Als u op bovenstaande link drukt, kunt u het formulier ook vinden. U kunt het ook afdrukken, invullen en een scan hiervan per mail sturen.
Excuses voor het ongemak.
 
Vriendelijke groet van het team van Kzing

Inschrijven Club La

Deze link leidt u naar de tekst van de brief over het beleid van Kzing ten aanzien van de wetgeving op de privacy, waarnaar in het onderstaande contract verwezen wordt.

Als u het inschrijfformulier invult, geeft u aan op de hoogte te zijn van de inhoud van dit stuk, akkoord te gaan met het beleid van Kzing ten aanzien van de algemene Verordening Gegevensbescherming en geeft u uw kind op voor Club La in het schooljaar 2019-2020. Hieronder vindt u het inschrijfformulier voor deelname aan Club Fa in 2019-2020

  • Leerlingen bij Club La spelen al in december hun eerste show: Toujours L'Amour.
  • Daarna gaan we in januari met het volgende project aan de gang. Er volgt na de zomervakantie info over de inhoud van dat deel van het schooljaar.Inschrijfformulier La

Toujours l’amour

15 december 2019 spelen Club La en Club Mi de voorstelling "Toujours L'Amour"

Kom in de kerst- en wintersfeer met dit vrolijke winterverhaal over twee rivaliserende parfumhuizen, die het moeten hebben van een geheim ingrediënt.

Alle elementen voor een echt kerstgevoel zijn aanwezig: feest, versiering, liedjes, glamour en glans, chocola en natuurlijk het geheime ingrediënt!

Kom allemaal kijken en luisteren wat dat is.

Bizzy Bobo bizz….

voorkant bizzy boboBobo is de directeur van Bizzy Bobo Bizzz. Hij maakt televisie, geeft kranten en tijdschriften uit en is online heel actief. Altijd is hij bezig met zijn mediabedrijf. Hij wil de allergrootste van de hele wereld worden. Er komen zelfs Japanse nieuwsmagnaten naar zijn bedrijf kijken en er wordt gefluisterd dat Bobo dit jaar misschien zelfs de "big boss van het jaar" verkiezing gaat winnen.

Hoewel zijn personeelsleden hem een aardige man vinden, beginnen ze de laatste tijd wel een beetje chagrijnig te worden, want Bobo laat hen veel te hard werken. Bovendien hebben ze medelijden met Bobo's trouwe secretaresse Dolly, die verliefd is op haar baas. Bobo heeft dat, door al zijn drukke gedoe, absoluut niet in de gaten.

Zijn personeel bedenkt een plan: ze zullen Bobo bedwelmen, ontvoeren en naar een speciaal eiland brengen. Op dat eiland leven acteurs, die de rol van piraten spelen. Mensen kunnen daar een soort piratenvakantie houden en op die manier lekker ontspannen.

Zal Bobo op deze plek weer leren relaxen, weer zijn eigen aardige zelf worden en in de gaten krijgen dat Dolly echt van hem houdt?

Kom in 2020 kijken naar Club Fa van Kzing, want zij brengen deze musical dan op de planken.

Meedoen? Dat kan! Kom een gratis les kijken of acteren in een musical iets voor je is! 

 

Nogmaals repetitiedata voor “Op de markt”

Een aantal mensen vroeg om de repetitiedata van de Markt. Ze stonden al enige tijd op de site, maar ter herinnering posten wij ze nogmaals, met wat aanvullingen.

19 mei speelt Club Fa de voorstelling "Op de markt is er altijd wat te doen!"

Er staan een aantal extra repetities gepland voor deze voorstelling. Om op te kunnen treden, is de aanwezigheid van uw kind bij deze repetities absoluut verplicht, behalve in geval van ziek en zeer,  schoolverplichtingen en bijvoorbeeld héél bijzondere huwelijksjubilea. Wij maken geen uitzonderingen voor verjaardagen, sportwedstrijden, partijtjes, het ontvangen van een nieuw hondje etc. Wij gaan hierover niet in discussie, want wanneer wij één persoon een uitzondering toestaan, vindt een ander het oneerlijk als hij of zij geen vrij krijgt. Dit klinkt misschien hard, maar we hopen dat u begrijpt dat Club Kzing ook een team is dat op elkaar ingespeeld moet zijn. Kinderen moeten op elkaar ingespeeld raken, de weg kennen op het podium, de laatste regieaanwijzingen kunnen verwerken en hebben daarom deze extra repetities nodig om vrijuit te kunnen schitteren.

Kinderen van Club Mi die mee gerepeteerd hebben (dus niet de kinderen die alleen met Club Mi oefenen), kunnen hierbij aansluiten. Zij doen, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, in principe alle onderstaande repetities mee. 

  • DONDERDAGMIDDAG 9 mei: Club Mi en Club Fa OEFENEN IN DE KERSENBOOGERD. Dit is een verlengde les. We repeteren van 16.15 tot 18.15.
  • Let op: ZONDAGMIDDAG 12 mei: kids Club Fa OEFENEN IN DE HUESMOLEN. Omdat wij de week voor de voorstelling geen dagen in de Huesmolen terecht konden, moesten wij een repetitie inplannen op deze zondag. De kinderen hebben voldoende oefening op locatie nodig.  Wij zijn ons ervan bewust dat het moederdag is, maar wij konden de zaal niet op andere tijdstippen reserveren.  We repeteren van 12.00 tot 17.00 uur. 
  • DONDERDAGMIDDAG 16 mei: Club Mi en Club Fa OEFENEN IN DE HUESMOLEN  We repeteren van 15.15 tot 18.15. 
  • ZATERDAG 18 mei:  OEFENEN IN DE HUESMOLEN. We repeteren van 10.30 tot 17.30

Kids van Club Fa moeten om 10.30 aanwezig zijn.

10. 30- 11.45: repeteren

11.45- 12.00: pauze

12.00- 13.00: repeteren

13.00-13.30: pauze

13.30- 14.45: repeteren

14.45- 15.15: pauze

15.15- 16.15: repeteren

16.15- 16.30 pauze

16.30-17.30 repeteren

De meeste kinderen kunnen om 17.30 worden opgehaald. Kinderen die solo's zingen, moeten nog even blijven voor een soundcheck.

  • ZONDAG 19 mei: kids Club Mi en Club Fa OEFENEN IN DE HUESMOLEN EN TREDEN OP. 

10.30:  Kinderen die headsets dragen, moeten aanwezig zijn. (Zorg dat je al iets gegeten hebt)

11.00:  Alle kinderen die meedoen moeten aanwezig zijn.  (Zorg dat je al iets gegeten hebt) Doorloop voor de pauze

12.30  pauze, waarin de kinderen wat kunnen eten en drinken

13.00:   Doorloop na de pauze

14.30:  Grime en rust

15.30   Deur gaat open

15.45: Aanvang voorstelling

17.45: Verwachte eindtijd

 

 

 

 

Rooster 2019-2020

Club Fa: donderdagmiddag 16.00 uur tot 17.15 uur

Afspraken Club So voor kostuums: donderdagmiddag 17.15 tot 18.00

Club So: vanaf 19.00-20.30 uur.

2019 2020 goed