Beeldgalerij van de voorstelling Spring

Galerij

Club Mi speelde 19 maart 2019 de voorstelling Spring, Club Fa verzorgde het voorprogramma.

We zijn heel trots op de kids. Ze hebben goed geacteerd en vol enthousiasme gedanst en gezongen.

Als u op de linkjes hieronder klikt, kunt u fragmenten uit de show bekijken. Zou u ze met uw familie willen delen, door de link van deze pagina door te sturen?  

 

 

 

 

 

Ook zijn er prachtige foto's gemaakt door dhr. Erwin Leetink. Als u grote bestanden van deze foto's wil hebben, kunt u contact met hem opnemen door hem een privé bericht te sturen. Erwin Leetink

U mag deze foto's gratis kopiëren voor eigen, niet commercieel, gebruik. In het kader van de privacy-wetgeving vragen we u deze foto's niet op Facebook te delen. U kunt ze natuurlijk wel via privé kanalen met familie en vrienden delen.

Extra repetities Club Mi en Club Fa (Spring)

Informatie over de extra repetities voor Club Mi  en Club Fa voor de voorstelling "Spring" 

Club Mi treedt 17 maart om 16.15 op in de Huesmolen. De kinderen spelen dan de musical "Spring".  De kinderen van Club Fa zingen 3 of 4 liedjes in het voorprogramma. Na deze musical bent u natuurlijk helemaal in de stemming voor de lente! 🙂

Vanaf vrijdag 15 maart vinden de repetities plaats in Wijkcentrum Huesmolen. Na de voorstelling is er één week tussenvakantie. Daarna repeteren we weer in de Kersenboogerd.

 

De kinderen van Club Fa

 • De kids van Club Fa zingen zondag 17 maart een paar liedjes uit "Op de markt is er altijd wat te doen!" in het voorprogramma. Zij hoeven dus niet bij elke repetitie aanwezig te zijn.
 • Wij verwachten hen op zondag 17 maart om 11.15 uur in Wijkcentrum de Huesmolen. Ze mogen dan natuurlijk blijven. Na hun optreden is er een plekje voor hen in de zaal, waar ze naar de jongere kids kunnen kijken.
 • Aan het einde doen ze weer mee met de Kzingalong song!
 • Waarschijnlijk zijn we rond 17.30 uur klaar. (Met jonge kids is het soms moeilijk te voorspellen hoe snel zij een voorstelling spelen. 🙂 )
 • Wij blijven in de Huesmolen tot alle kinderen zijn opgehaald. Zou u uw kind wel op het hart willen drukken dat het binnen op u wacht en dat het ons een hand geeft bij het weggaan?

De kinderen van Club Mi

15 maart: vrijdag 

15.45- 18.15 oefenen in de Huesmolen. De plekken voor de liedjes worden gezet en dansen gerepeteerd.
 • Iedereen neemt vast het schoeisel mee waarin hij/zij optreedt (Gympen, graag, want slippers, laarzen of sandalen zijn niet geschikt om te dansen.)
 • Iedereen trekt iets leuks aan voor het optreden in de kinderdisco.
Wij zijn om 18.15 klaar.

Dan blijven de kids bij ons. Wij zorgen voor een patatje, een appel, komkommer en wat te drinken. Als uw kind liever iets anders eet, zou u hem of haar dat dan mee willen geven? We eten samen.

Om 19.00 uur begint de kinderdisco.
De kinderen treden op 19.15 op.
Rond 19.30 zijn ze daarmee klaar. Ze moeten dan eerst afzenderen.
Kinderen die worden opgehaald, worden naar hun ouders gebracht. De andere kinderen mogen naar de kinderdisco. Die duurt tot 20.30 uur. Wij blijven in de Huesmolen aanwezig. We zitten in de hal. Er is met de kinderen afgesproken dat zij ons een hand geven als ze naar huis gaan. Zo weten wij zeker dat elk kind met de eigen ouder meegaat. 🙂 

 

16 maart: zaterdag

10.00- 11.00: repeteren van stuk voor de pauze

11.00-11.15:   pauze

11.15-12.30    repeteren van het stuk voor de pauze

12.30- 13.00:  lunch

13.15- 14.15:    repeteren van het stuk na de pauze

14.15- 14.45:  pauze

14.45- 16.00:  repeteren van het stuk na de pauze

De meeste kinderen kunnen om 16.15 worden opgehaald. Als uw kind nog moet blijven voor de techniek, laten wij u dit weten.

De betaalde kaartjes mogen worden meegenomen. Kaarten die niet zijn meegenomen, liggen klaar bij de kassa.

 

17 maart: zondag

 

De kinderen van Club Fa trekken een blauwe spijkerbrok, of blauw spijkerrokje met een legging aan. Ze dragen de Kzing-shirts. Graag gympen als schoeisel. 
De kinderen van Club Mi trekken de kleding aan waarin hij of zij gaat optreden. Dat betekent: leuke kleding, waarin uw kind zich fijn voelt en sneakers.  De kids spelen in deze voorstelling kinderen van hun eigen leeftijd, die lekker buiten spelen. Wij denken dat ze die kleding vast in hun eigen kast kunnen vinden. 😉  

10.45:  Kinderen van Club Mi, moeten aanwezig zijn. (Zorg dat je al iets gegeten hebt)

11.15:  Ook de kinderen van Club Fa moeten aanwezig zijn (Zorg dat je al iets gegeten hebt) Doorloop voor de pauze

12.30  pauze, waarin de kinderen wat kunnen eten en drinken

13.00:   Doorloop na de pauze

14.30:  Grime en rust

15.30   Deur gaat open

15.45:  Aanvang voorstelling

17.30: Verwachte eindtijd

 

 

 

Extra repetities Club Fa en Club Mi (Op de markt is er altijd wat te doen!)

19 mei speelt Club Fa de voorstelling "Op de markt is er altijd wat te doen!"

Kinderen van Club Mi die dat willen, kunnen hierbij aansluiten. Als zij hun eigen voorstelling "Spring" hebben gespeeld, gaan ze de liedjes uit deze voorstelling oefenen. Als zij willen optreden, moeten ze bij een deel van de repetities aanwezig zijn. U kunt in het schema zien op welke momenten dat is.

Er staan een aantal extra repetities gepland voor deze voorstelling. Om op te kunnen treden is de aanwezigheid van uw kind bij deze repetities absoluut verplicht, behalve in geval van ziek en zeer,  schoolverplichtingen en bijvoorbeeld héél bijzondere huwelijksjubilea. Wij maken geen uitzonderingen voor verjaardagen, sportwedstrijden, partijtjes, het ontvangen van een nieuw hondje etc. Wij gaan hierover niet in discussie, want wanneer wij één persoon een uitzondering toestaan, vindt een ander het oneerlijk als hij of zij geen vrij krijgt. We hopen dat u begrijpt dat Club Kzing ook een team is dat op elkaar ingespeeld moet zijn. Kinderen moeten op elkaar ingespeeld raken, de weg kennen op het podium, de laatste regieaanwijzingen kunnen verwerken en hebben daarom deze extra repetities nodig om vrijuit te kunnen schitteren.

 • DONDERDAGMIDDAG 9 mei: Club Mi en Club Fa OEFENEN IN DE KERSENBOOGERD. Dit is een verlengde les. We repeteren van 16.15 tot 18.15.
 • Let op: ZONDAGMIDDAG 12 mei: kids Club Fa OEFENEN IN DE HUESMOLEN. Kids Club Mi, hoeven deze oefening niet mee te oefenen.  Omdat wij de week voor de voorstelling geen dagen in de Huesmolen terecht konden, moesten wij een repetitie inplannen op deze zondag. De kinderen hebben voldoende oefening op locatie nodig.  Er is onder andere een kostuumdoorpas dus de aanwezigheid van uw kind is echt nodig. We repeteren van 12.00 tot 17.00 uur. 
 • DONDERDAGMIDDAG 16 mei: Club Mi en Club Fa OEFENEN IN DE HUESMOLEN  We repeteren van 15.15 tot 18.15. 
 • ZATERDAG 18 mei:  OEFENEN IN DE HUESMOLEN. We repeteren van 10.30 tot 17.30

Kids van Club Fa moeten om 10.30 aanwezig zijn.

Kids van  Club Mi die meezingen, moeten vanaf 14.30 aanwezig zijn. 

10. 30- 11.45: repeteren

11.45- 12.00: pauze

12.00- 13.00: repeteren

13.00-13.30: pauze

13.30- 14.45: repeteren

14.45- 15.15: pauze

15.15- 16.15: repeteren

16.15- 16.30 pauze

16.30-17.30 repeteren

De meeste kinderen kunnen om 17.30 worden opgehaald. Kinderen die solo's zingen, moeten nog even blijven voor een soundcheck.

 • ZONDAG 19 mei: kids Club Mi en Club Fa OEFENEN IN DE HUESMOLEN EN TREDEN OP. 

10.30:  Kinderen die headsets dragen, moeten aanwezig zijn. (Zorg dat je al iets gegeten hebt)

11.00:  Alle kinderen die meedoen moeten aanwezig zijn.  (Zorg dat je al iets gegeten hebt) Doorloop voor de pauze

12.30  pauze, waarin de kinderen wat kunnen eten en drinken

13.00:   Doorloop na de pauze

14.30:  Grime en rust

15.30   Deur gaat open

15.45: Aanvang voorstelling

17.45: Verwachte eindtijd

 

 

 

 

 

De laatste les voor de kerstvakantie gaat niet door. Hele fijne feestdagen gewenst!

Omdat de meeste kinderen niet aanwezig zouden kunnen zijn, in verband met kerstactiviteiten op hun scholen, hebben we besloten de laatste lessen niet door te laten gaan.

De vorige les hebben we samen al een beetje feest gevierd, met kerstkransjes, limonade en de bekende winterliedjes van Kzing. Dat was erg gezellig!

We willen iedereen heel fijne dagen toewensen en hopen alle kids de eerste les in het nieuwe jaar gezond en uitgerust terug te zien!

Heel veel liefs van juf Ellis en meester Evan!