Backstagegroepen

Backstagegroepen
Ook achter de schermen kun je betrokken zijn bij Kzing. Zoek je een leuke, leerzame hobby? Kun je nog wat aardige vrienden gebruiken? Op zoek naar een activiteit die niets kost? Kom kijken of meedoen in één van de Backstage-groepen iets voor je is. Hierin werkt een aantal jongeren onder leiding van een volwassene samen, om de voorstellingen van Kzing tot een groot succes te maken.

Er zijn vier verschillende groepen:

Club TechniekClub Techniek

O.l.v. Patrick Castenmiller. Deze club verzorgt het licht- en geluid van shows en biedt verdere technische ondersteuning op verschillende locaties met diverse apparatuur.

 

Club Decor

O.l.v. Richard Lippe. Club Decor verzorgt het decor. Het gaat niet alleen om het sjouwen van podiumdelen, maar ook om het maken van decorstukken.

 

Club Grime

O.l.v. Cindy Muiteman. Leden van Club Grime verzorgen de grime van acteurs en actrices. Help ons om de acteurs te veranderen in oude mensen, heksen en dieren.

 

 

Hand en span kidsClub Hand- en span

O.l.v. Marian Lippe en Amanda Leetink. Leden van de Hand- en spanclub, ondersteunen ons met alle voorkomende werkzaamheden: de stoelen klaar zetten, cadeautjes inpakken, boodschappen doen, cake snijden, kinderen die ziek zijn, helpen etc.

 

 

 

Meedoen?

Lijkt het je leuk om mee te doen als Backstager? Stuur dan even een mailtje naar info@kzing.nl. Je bent van harte welkom!