Abonnement

Kies hier je abonnement:

Je kan uit de volgende twee abonnementen kiezen:

1. Kzing zelf

Een abonnement op de liedjessite Kzing.nl kost € 15,00 per jaar. Er kan dan op 1 apparaat tegelijk ingelogd worden. Klik op het plaatje hiernaast om een abonnement af te sluiten.

2. Kzing op school

Een school-abonnement op de liedjessite Kzing.nl kost € 100,00 per jaar. Voor dat bedrag krijgt een school 8 accounts. Ieder account kan op 1 apparaat tegelijk ingelogd zijn. Extra accounts kosten € 15,00. Als daar behoefte aan is, kunt u ons een mail sturen.

Wat bieden wij je als abonnee?

Op kzing.nl staan zo'n 180 liedjes van Kzing. Het liedmateriaal sluit aan bij wat er leeft in de wereld. Het is te gebruiken in het primair onderwijs (regulier en speciaal), bij muziekscholen en theaterverenigingen en is toegankelijk voor leerlingen van de Kzing theaterlessen.

Als je je op onze site abonneert, mag je al deze liedjes gebruiken in je klaslokaal, of thuis. Het materiaal mag niet gedownload of gekopieerd worden.

Wachtwoorden mogen uiteraard niet aan een ander uitgeleend worden om abonnementskosten te sparen.

Hoe vind ik een lied voor mijn groep?

Je kan zoeken via de zoekbalk, via een themapagina, of per seizoen. Als je een keuze hebt gemaakt, kom je op een liedjespagina waar je het ingezongen liedje, de tekst van het liedje en de karaokeversie van het liedje vindt.
Er kunnen suggesties gedaan worden voor liedmateriaal rondom een bepaald thema.  

Stel je vraag

Als je vragen hebt, kun je een mail sturen naar info@kzing.nl. Klik op het icoon, dan opent er een mailformulier op een nieuw tabblad.