De wereld spelender wijs
Een andere visie op culturele vorming …

Wat bieden wij?

Op kzing.nl staan meer dan 150 liedjes van Kzing. Het liedmateriaal sluit aan bij wat er leeft in de wereld. Het is te gebruiken in het primair onderwijs (regulier en speciaal), bij muziekscholen en theaterverenigingen en is toegankelijk voor leerlingen van de Kzing theaterlessen.

Als je je op onze site abonneert, mag je al deze liedjes gebruiken in je klaslokaal, of thuis. Het materiaal mag niet gedownload of gekopieerd worden.

Wachtwoorden mogen uiteraard niet aan een ander uitgeleend worden om abonnementskosten te sparen.

Hoe vind ik een lied voor mijn groep?

Je kan zoeken via de zoekbalk, via een themapagina, of per seizoen. Als je een keuze hebt gemaakt, kom je op een liedjespagina waar je het ingezongen liedje, de tekst van het liedje en de karaokeversie van het liedje vindt.
Er kunnen suggesties gedaan worden voor liedmateriaal rondom een bepaald thema.  

Een abonnement op de liedjessite Kzing.nl kost € 25,00 per jaar. Er kan dan op 1 apparaat tegelijk ingelogd worden. Studenten van MBO’s, HBO’s en universiteiten krijgen korting en mogen €20,– betalen. 

Een school-abonnement op de liedjessite Kzing.nl kost € 135,00 per jaar. Voor dat bedrag krijgt een school 8 accounts. Ieder account kan op 1 apparaat tegelijk ingelogd zijn. Extra accounts kosten € 15,00.

Leerlingen die in het schooljaar 2022-2023 meedoen met de theaterlessen, krijgen aparte informatie over de manier waarop zij toegang krijgen tot dit liedmateriaal.

Niet gevonden wat je zocht? Voer een nieuwe zoekterm in. Als je een lied rond een bepaald thema zoekt, stuur dan een mail naar info@kzing.nl